ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θηβών σε συνεργασία, με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας πρόκειται να διοργανώσει εκπαιδευτικά προγράμματα ΕΦΕΤ για τις Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων – Επίπεδο 1. Το πρόγραμμα αφορά κατάρτιση χειριστών τροφίμων που έχουν ως στόχο την κατάρτιση του υπάρχοντος και νεο προσλαβανόμενου προσωπικού σε γενικά θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων Στους εκπαιδευόμενους θα απονεμηθούν Βεβαιώσεις Επιμόρφωσης βάσει της εγκυκλίου 14708/17-8-2007 του ΕΦΕΤ, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν προσωρινά από την επιχείρηση, σε έλεγχο του ΕΦΕΤ, οι καταρτιζόμενοι θα εξεταστούν για την οριστική πιστοποίηση τους . Η πιστοποίηση του ΕΦΕΤ είναι απαραίτητη για όσους δουλεύουν σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με τρόφιμα. Για περισσότερες πληροφορίες ή… Διαβάστε περισσότερα

Συνέχεια ανάγνωσης

Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ Θέμα: Μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από 7 Δεκεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου 2020 Ενημερώνουμε ότι , δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1α/ΓΠ.οικ.78363/5-12-2020 με την οποία καθορίζονται τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού στο σύνολο της Επικράτειας και για το χρονικό διάστημα από σήμερα, Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 έως και τη επόμενη Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 06.00 το πρωί.  Σε ό,τι αφορά το εμπόριο, οι διατάξεις της πιο πάνω απόφασης ορίζουν τα εξής: 1. Το λιανεμπόριο παραμένει σε αναστολή λειτουργίας. Επιτρέπεται μόνο η διενέργεια εργασιών χωρίς την παρουσία κοινού και με την θύρα εισόδου κλειδωμένη. Συνεχίζουν… Διαβάστε περισσότερα

Συνέχεια ανάγνωσης

Πρόσκληση για σεμινάρια Υγειονομικού ενδιαφέροντος του Ε.Φ.Ε.Τ.

Θήβα 21/10/2020                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ             Ο Εμπορικός Σύλλογος  Θηβών  σε  συνεργασία με το Κ.Α.ΕΛ.Ε. θα διοργανώσουν  πρόγραμμα Επιμόρφωσης  Εργαζομένων – Εργοδοτών  σε θέματα Υγιεινής  και Ασφάλειας  τροφίμων ( ΕΦΕΤ)           Δικαίωμα και υποχρέωση συμμετοχής στα σεμινάρια έχει το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.           Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων, βάσει της διαδικασίας που περιγράφεται στην Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-07.           Δηλώσεις  συμμετοχής  και πληροφορίες καθημερινά  στα γραφεία  του Συλλόγου  Κάδμου 28 &Οιδίποδος  τηλ… Διαβάστε περισσότερα

Συνέχεια ανάγνωσης